Vidovita Angela molitva

Vidovita Angela pruža usluge skidanja crne magije,rešava Vaše porodične i bračne,finansijske i ljubavne probleme,proriče sudbinu i gleda u tarot karte,štiti Vas pozitivnom energijom i sve to uz maksimalnu diskreciju!

+381 62/87-50-731

Dar koji je dobila od Svevišnjeg - da vidi ono što drugi ne vide i da rešava sve probleme na daljinu,Vidovita Angela nesebično deli sa drugima i pomaže Vam da nađete mir,spokoj i sreću!

Kontakt
Život moje porodice u Austriji je tekao skladno,materijalno smo bili obezbeđeni,radili smo a deca su rasla zdrava i srećna.Tako je to bilo sve dok moj stariji sin tinejdžer nije upao u loše društvo i postao narkoman,isprva je to bilo neprimetno a kada je počeo da krade od nas počeo je pakao.Preporučili su mi G-đu Angelu koja je upornom i predanom molitvom uspela posle nekog vremena da nam vrati našeg sina,onakvog kakav je bio.Do kraja života smo zahvalni našoj Angeli!
Muška osoba klijent

Dragan B.

Wienna Austria
Dok smo živeli u Bosni ništa nam nije polazilo od ruke,beda i problemi na sve strane.Pokušavali smo kao i mnogi da emigriramo ali bezuspešno.Tada mi je moja kuma preporučila G-đu Angelu,zahvaljujući njenom daru i predanošću da pomogne dobili smo vizu za Kanadu.Kako je sada sve drugačije,imamo sredstva za normalan život,ćerke su se udale a imamo i dva preslatka unuka.Ništa od ovog ne bi bilo bez naše Angele,nek joj je amanet i slava!
Ženska osoba klijent

Samira S.

Ottawa Canada
Spremajući dvorište pronašla sam čudni zamotuljak sa kostima i kosom,od tada mi je sve u životu pošlo naopako!Muž kao da je poludeo i napustio me posle 26 godine braka,ćerka se razbolela i napustila studije.Nisam znala šta da radim dok mi nisu preporučili Vidovitu Angelu.Otkrila je i razvezala prokletstvo i crnu magiju bačenu na našu kuću,muž mi se vratio a ćerka ozdravila,u međuvremenu je i diplomirala.Večna hvala mojoj Angeli na pomoći!
Ženska osoba klijent

Ilonka G.

Bajmok Srbija

Vidovita Angela +381 62/87-50-731

Svojim darom od Svevišnjeg i predanim molitvama ona rešava sve Vaše probleme,vidi ono što drugi ne vide i nesebično pomaže koristeći svoj dar i moći!

Ljubavna magija

Povratak bivše i privlačenje nove ljubavi,Vidovita Angela svojim darom rešava ljubavne probleme

Bračna neverstva

Angela vraća bračne partnere,stavlja tačku na neverstva i spašava Vaš brak.

Problemi u porodici

Zavisnost od kocke,droge i alkohola Angela efikasno rešava,kao i druge porodične probleme.

Finansijski problemi

Vidovita Angela svojim moćima na daljinu utiče na rešavanje svih finansijiskih problema.

Skidanje crne magije

Skida i razvezuje uroke i čini,nagaze i krvna prokletstva,poništava uticaj crne magije.

Proricanje sudbine

Angela vidi i proriče Vašu budućnost gledanjem u Tarot karte,štiti Vas pozitivnom energijom.

Vidovita Angela +381 62/87-50-731

Plemenita duša Angelina svoj dar od Svevišnjeg koristi da pomogne ljudima svih religija,rasa i nacionalnosti.Pozovite i uverite se u to!

Biblija sa krstom
Katolicka crkva
Manastir Ostrog
Muslimanska džamija

Ako imate neki nerešiv problem pozovite Vidovitu Angelu,svojim darom od Svevišnjeg i predanim molitvama ona će vam pomoći!

Telefon

+381 62/87-50-731

Viber

+381 62/87-50-731

WhatsApp

+381 62/87-50-731